Η σχολική χρονιά 2017-2018 έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές ετοίμασαν διήμερες εκδηλώσεις.

Στις 14 Ιουνίου τα παιδιά παρουσίασαν τις χορευτικές τους ικανότητες, έπαιξαν θεατρικά και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου τα κέρασε κρουασάν και χυμό.

Την επόμενη μέρα, στις 15 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με τραγούδια και ποιήματα από τα παιδιά όλων των τάξεων.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο και φωτογραφιών, που επιμελήθηκε ο κ. Μπογδάνης Αθανάσιος, που αναφερόταν στους τελειόφοιτους του σχολείου και αφορούσε στις δραστηριότητες των 6 χρόνων που πέρασαν.

Ακολούθησε ο αποχαιρετιστήριος λόγος για τα παιδιά της Στ΄ τάξης που ανέλαβε η κ. Μπαρμπαγιάννη Ιωάννα και την ευχαριστούμε θερμά.

Κατόπιν, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δώρισε στο σχολείο τέσσερις (4) βιντεοπροβολείς για την αναβάθμισή του.

Πριν τη λήξη της γιορτής τα παιδιά κεράστηκαν από το Σύλλογο παγωτά για να δροσιστούν.

Στη συνέχεια τα παιδιά περάσανε στις αίθουσές τους για να αποχαιρετίσουν τους δασκάλους τους, τις δασκάλες τους και τους συμμαθητές τους.

Τους μαθητές της Στ΄ τάξης  περίμενε μια νέα έκπληξη. Ο Σύλλογος είχε γι? αυτούς αναμνηστικά μπλουζάκια, αναμνηστικούς παπύρους με ευχές για καλή πρόοδο και για ενθύμιο αποφοίτησης ένα βραχιολάκι με χαραγμένη την ημερομηνία συνάντησής τους μετά από δέκα (10) χρόνια.

Ως Σύλλογος ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και καλή τύχη στη ζωής τους. Στους εκπαιδευτικούς ευχόμαστε να έχουν υπομονή και επιμονή για τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019 που μόλις άρχισε!