Η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας είναι πολύ χρήσιμη και μπορεί να αποδειχθεί και πολύ εύκολη αν έχετε τα απαραίτητα εργαλεία που σας βοηθούν βήμα βήμα να εξοικειωθείτε με το νέο λεξιλόγιο και τη γραμματική.
Το Google Play διαθέτει αρκετές εφαρμογές που μπορούν να κάνουν την εκμάθηση της νέας γλώσσας παιχνιδάκι και μάλιστα να έχετε το λεξιλόγιο παντού μαζί σας στο κινητό σας.

Ακολουθούν οι 10 καλύτερες από άποψη αποτελεσματικότητας και ευκολίας εφαρμογές εκμάθησης γλώσσας που μπορείτε να βρείτε στο Google Play εντελώς δωρεάν.
1. 50 languages Διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 γλώσσες με 1600 συνδυασμούς γλωσσών.
2. Babbel – learn languages Σας επιτρέπει να μάθετε 13 γλώσσες με ποικιλία μαθημάτων.
3. iLingQ Language Learning Μελετήστε μαθήματα ξένης γλώσσας χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο
4. Courses123- Language Learning Διδάσκει 5 διαφορετικές γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά με ταινίες, εικονογραφημένα μαθήματα, κάρτες, διαλόγους, λεξιλόγιο και κουίζ.
5. Tourist Language learn and speak Σας βοηθάει να μεταφράσετε επιτόπου φράσεις ή προτάσεις από τη μία γλώσσα στην άλλη όταν βρίσκεστε σε ξένη χώρα.
6. Duolingo- Learn languages free Για μαθητές με παιχνιδιάρικη διάθεση, η χαριτωμένη κουκουβάγια θα σας διδάξει ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά, ιταλικά και αγγλικά και θα μεγαλώνει σε κάθε σωστή απάντηση και σε κάθε λάθος θα χάνει ζωή.
7. OpenLanguage Η εφαρμογή υποστηρίζει εκπαιδευτικό υλικό για Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Αραβικά και Ρωσικά.
8. Mango languages for libraries Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να γίνετε “Google translate” μαθαίνοντας πάνω από 30 ξένες γλώσσες.
9. Phrasebook – Learn languages Σας βοηθά να μάθετε 8 διαφορετικές γλώσσες χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
10. inqapp- Languages Assistance Η εφαρμογή αυτή λύνει το πρόβλημα επικοινωνίας, αφού αντί να έχουμε αυτοματοποιημένη μετάφραση, απαντούν φυσικοί ομιλητές στη γλώσσα που επιθυμούμε.

Αφήστε σχόλιο