Τελετή λήξης σχολικού έτους 2012-13

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2012-2013. Οι μαθητές όλων των τάξεων αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά με ποιήματα, τραγούδια και χορούς. 
Η Α΄ τάξη παρουσίασε το χαριτωμένο θεατρικό “Ποιος έκανε πιπί στο Μισισιπή;” του Ευγένιου Τριβιζά.
Το Στ΄2 μας παρουσίασε το Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής «Μαθαίνω τα σήματα οδικής κυκλοφορίας – Κυκλοφορώ με Ασφάλεια».
Οι μαθητές της Ε΄ τάξης πήραν στη συνέχεια το λόγο και κατευόδωσαν τους συμμαθητές τους της Έκτης που αποφοίτησαν από το 1o Δημοτικό Σχολείο, ενώ το κλίμα φορτίστηκε ιδιαίτερα από το αποχαιρετιστήριο των μαθητών της Στ΄ τάξης.
Στο τέλος της όμορφης εκδήλωσης o Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων απένειμε Επαίνους στα εκλεγμένα μέλη του, από το 2000-2012, για τη συμβολή και προσφορά τους στην αποτελεσματική λειτουργία του Σχολείου μας. Ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου το 2003-04.
Ευχόμαστε ολόψυχα “Καλό Καλοκαίρι” στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και να επανέλθουν το Σεπτέμβρη ξεκούραστοι και ανανεωμένοι για μια νέα σχολική χρονιά.