Ευχαριστήριο και βράβευση από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας

Στο σχολείο μας υπάρχουν μητέρες ευλογημένες από το Θεό, όχι μόνο για το ταλέντο τους, αλλά και για την προσφορά τους. Η κ. Θεοδοσία Τσεπελτζή είναι μία από αυτές.

Η καλλιτεχνική δράση της στο σχολείο είναι γνωστή. Για του λόγου το αληθές… Το καλοκαίρι, επικεφαλής μιας ομάδας, έδωσε χρώμα στην αυλή δημιουργώντας περιμετρικά στους τοίχους του αύλειου χώρου του σχολείου, στους τοίχους που στεγάζονται οι τουαλέτες καθώς και στον τοίχο στα σκαλιά της κεντρικής εισόδου του σχολείου. Συνέχισε δημιουργώντας ένα πανό που θα κοσμεί τις γιορτές της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου, ένα πανό με χριστουγεννιάτικο θέμα και τέλος ένα πανό-πίνακα που αποτελείται από 5 κομμάτια, ενώνεται και σπάει σαν παραβάν, εμπνευσμένο από τον Καλέ του Διδυμοτείχου. Στην ομάδα συμπεριλαμβάνονται και δύο ακόμη μητέρες που βοηθούν την κ. Θεοδοσία Τσεπελτζή και είναι και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Πρόκειται για τις κυρίες Μαριάνθη Γκιντίδου και Ευαγγελία Τσιατσιάνα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τις ευχαριστεί θερμά και ελπίζει η καλλιτεχνική δράση να συνεχιστεί για το καλό του σχολείου και των παιδιών. Ευχόμαστε ολόψυχα να φιλοτεχνηθούν και άλλα τόσο αξιέπαινα δημιουργήματα που θα κοσμούν μόνιμα το σχολείο. Στη φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή ο Σύλλογος βράβευσε με ευχαρίστηση και δώρισε στην κ. Θεοδοσία Τσεπελτζή ένα σετ πινέλα που θα μπουν στη συλλογή της και θα χρησιμοποιηθούν από τη μεριά της για να ομορφύνει το σχολείο μας. Ο καινούριος χρόνος ας είναι ακόμη πιο δημιουργικός, ο Θεός να της δίνει υγεία και έμπνευση και η αμερόληπτη προσφορά της να βρίσκει μιμητές.

Χρόνια πολλά σε όλους!