3 Δεκεμβρίου 2022 αρχείο

Το αστέρι της ευχής

Ο οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε- μια -ευχή Ελλάδος) εδώ και 26 χρόνια εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.Η εκπλήρωση μιας ευχής των παιδιών με σοβαρές ασθένειες μπορεί να αποτελέσει ορόσημο για τη ζωή τους. Αντικαθιστά τον φόβο με την αυτοπεποίθηση, τη θλίψη με τη χαρά,το άγχος με την ελπίδα. Έτσι, λοιπόν,και οι μαθητές του σχολείου μας με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την προσπάθεια του οργανισμού, βοηθώντας να πραγματοποιηθεί το όνειρο κάθε παιδιού. Μετά από λίγες μέρες έλαβαν ως αναμνηστικό το Αστέρι της Ευχής μαζί με το κορδελάκι που το συνόδευε.

Ευχαριστούμε πολύ τον οργανισμό που μας έδωσε την ευκαιρία να συνδράμουμε κι εμείς στο σπουδαίο και αξιέπαινο έργο τους και φυσικά νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση και συγκίνηση για την κινητοποίηση των μαθητών μας.

Ευχόμαστε το Αστέρι της Ευχής να συνοδεύει το κάθε παιδί και να του υπενθυμίζει να μην σταματά να αγωνίζεται για την υγεία και την ευτυχία του όπως και για κάθε όνειρό του!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος – Απόδειξη και πιστοποιητικό υιοθεσίας 65

Προς 1ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη στήριξή σας στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

Με τη δωρεά σας συμμετέχετε και εσείς ώστε να εκπληρωθούν ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες. Το πρόγραμμα Αστέρι της ευχής εδώ και 24 χρόνια αποτελεί ένα από τα βασικά προγράμματα εξεύρεσης πόρων του οργανισμού μας ώστε να μπορούν να υλοποιηθούν ευχές παιδιών που έχουν στερηθεί την παιδική ανεμελιά.

Στα συνημμένα μπορείτε να βρείτε την απόδειξη της δωρεάς σας και το πιστοποιητικό υιοθεσίας ευχής του προγράμματος.

Σας ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο σας! Θα θέλαμε ακόμα τα συνημμένα αρχεία να κοινοποιηθούν στο μαθητικό συμβούλιο εφόσον υπάρχει καθώς και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

.