Το θέατρο μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ στο Σχολείο μας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Διδυμοτείχου προσκάλεσε το θέατρο μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ. Μια ιδέα που ομόφωνα αποφάσισε το ΔΣ να υλοποιήσει και με μεγάλη χαρά δέχτηκε ο Διευθυντής να δοθεί η παράσταση εντός του σχολείου.  

Read More

“Το μυστικό του Πύργου”

Το έργο του Βασίλη Λειβαδίτη “Το μυστικό του πύργου”, από το θέατρο “Ανατολικά του Νέστου”, παρακολούθησαν τα παιδιά στο χώρο του σχολείου μας. Μια παράσταση με πολλή μουσική, χορό, τραγούδι και ενεργή παρουσία των παιδιών μέσα από αυτοσχεδιασμούς και θεατρικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς για τις υπέροχες ερμηνείες τους και για την […]

Read More

Θεατρική παράσταση “Τα ρούχα του Βασιλιά”

Την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, οι μαθητές όλων των τάξεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Τα ρούχα του Βασιλιά”, που βασίζεται στο υπέροχο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν,  από το Θεατρικό Σύλλογο <<ΘΕΑΣΥ>> της πόλης μας.

Read More

“Όλιβερ Τουίστ” – Θεατρική παράσταση στο Σχολείο μας

Την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, οι μαθητές του Σχολείου μας παρακολούθησαν,  από το ΘΕΑΤΡΟ “ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ”, την παράσταση “Όλιβερ Τουίστ”, σε θεατρική διασκευή του Κώστα Λειβαδίτη, βασισμένη στο ομώνυμο αριστούργημα του Τσαρλς Ντίκενς.

Read More

Χριστουγεννιάτικη γιορτή (23 Δεκεμβρίου 2013)

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή ετοίμασαν οι μαθητές του Σχολείου μας, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013. Με δυνατές και χαρούμενες φωνές απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι μαθητές των μικρότερων τάξεων (Α΄ & Β΄) με τις δύο  θεατρικές παραστάσεις που παρουσίασαν με […]

Read More

“Περπατώ εις το δάσος”

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, οι μαθητές όλων των τάξεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Περπατώ εις το δάσος” από το Θεατρικό Σύλλογο “ΘΕΑΣΥ” της πόλης μας.

Read More

«Ο κύκλος με την κιμωλία»

p> Την Τετάρτη  27  Νοεμβρίου 2013,  στο Δημοτικό αμφιθέατρο Διδυμοτείχου, οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου παρακολούθησαν το κορυφαίο έργο του Μ. Μπρεχτ «Ο κύκλος με την κιμωλία», από το Θέατρο Λαμπιόνι.

Read More