Το λούνα παρκ της ανακύκλωσης

    Το πρωί της Τετάρτης 24 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Δημαρχείο η ψυχαγωγική ? εκπαιδευτική δράση «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης». Η δράση υλοποιήθηκε από τον Δήμο Διδυμοτείχου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. 

Read More

Επίσκεψη μαθητών του Σχολείου μας στο στρατόπεδο του Λαγού για ενημέρωση και συμβολική δεντροφύτευση (6-4-2017)

 

Read More

Εκπαιδευτική επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο απολιθωμάτων Φυλακτού και στο απολιθωμένο δάσος της Λευκίμης (26-2-2014, τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄)

Read More

Εκπαιδευτική επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο απολιθωμάτων Φυλακτού και στο απολιθωμένο δάσος της Λευκίμης (25-2-2014, τάξεις Δ΄, Ε΄, Στ΄)

Read More

National Geographic: Τι θα γινόταν αν έλιωναν όλοι οι πάγοι της Γης;

Αν όλοι οι πάγοι και τα χιόνια της Γης έλιωναν, η στάθμη της θάλασσας θα ανέβαινε κατά 65 ολόκληρα μέτρα με αποτέλεσμα να αλλάξει σημαντικά η μοροφολογία του πλανήτη μας. Το National Geographic εξηγεί: Υπάρχουν περισσότερα από 5 εκατομμύρια κυβικά μίλια πάγου στη Γη και οι επιστήμονες εικάζουν ότι θα […]

Read More

Εκδρομή της Ε΄& Στ΄ τάξης στη Μαρώνεια

Οι μαθητές της Ε΄ και Στ΄ Τάξης του Σχολείου μας, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους και το Διευθυντή του Σχολείου, επισκεφθήκανε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαρώνειας, το Μουσείο που στεγάζεται στο αρχοντικό Ταβανιώτη καθώς και το αρχαίο θέατρο στην περιοχή “Καμπάνα” του Ν. Ροδόπης.

Read More