Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες στον αύλειο χώρο του σχολείου μας. Οι μαθητές όλων των τάξεων παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, έπαιξαν διάφορα παιδαγωγικά παιχνίδια ,συμμετείχαν στις διάφορες δραστηριότητες με μεγάλο ενθουσιασμό. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους !

Read More

Ο Εβρίτης πρωταθλητής Ανδρέας Μόμτσος, με καταγωγή από το Διδυμότειχο, τιμήθηκε από το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ), 3 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου κάλεσε ένα συντοπίτη αθλητή ΑΜΕΑ με παγκόσμια φήμη. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μόμτσο. Ο «δικός μας» Ανδρέας μίλησε στα παιδιά και τους ενημέρωσε για τα άτομα […]

Read More

3 Οκτωβρίου 2016: 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, όπως έχει καθιερωθεί η πρώτη Δευτέρα κάθε Οκτώβρη, οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, σήμερα το πρωί, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και την καθοδήγηση του γυμναστή πραγματοποίησαν διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας.

Read More

Συμμετοχή των μαθητών του Σχολείου μας σε αθλητικούς αγώνες

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους μαθητές των μεγαλυτέρων τάξεων για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους στους αθλητικούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Δημοτικό στάδιο του Διδυμοτείχου, την Τρίτη 24 Μαΐου 2016.   

Read More

Λαϊκός ποδηλατικός γύρος (26-5-2012)

Στις 26-5-2012, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε ο λαϊκός ποδηλατικός γύρος με τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χειμωνέτο. Πολλοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν και ανάμεσά τους μαθητές και γονείς από το Σχολείο μας.

Read More